Hvad er Aloe Vera?

ALOE VERA – EN PLANTE MED MANGE GODE EGENSKABER

Aloe vera er en mangeårig kendt plante, den er kendt for sin helene egenskab, både indvortes og udvortes. I dens blad er der en tyktflydende gelé, som udover vand indeholder en helt unik blanding af stoffer. Gelen kan enten drikkes som et kosttilskud eller blandes med andre ingredienser til forskellige hud- og hårplejeprodukter.

 

ALOE VERA FRA FOREVER

Aloe Barbadensis Miller, husk det navn. Der er omkring 400 Aloe-arter i verden, og alle har deres egne gode egenskaber. Men kun én eneste sort har været elsket af menneskeheden siden tidernes begyndelse: Aloe Barbadensis Miller. Vores Aloe vera.

ALOE VERA FRA PLANTE, TIL PRODUKT, TIL DIG

For at sikre fuld kontrol over hele processen fra dyrkning til det færdige produkt ejer vi selv plantagerne. Al dyrkning foregår med vekselbrug for ikke at udpine jorden. Hver plante begynder som et skud, der skæres af roden på den modne plante. Efter cirka tre års vækst høstes de modne blade fra planten manuelt og transporteres hurtigt videre for at blive forædlet og stabiliseret.

"Man kan ikke fremstille et godt produkt af dårlige råvarer. Derfor starter vi fra unden og dyrker vores Aloe vera i frugtbar jord som giver en god vækstkraft."

Forever er verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Al avl foregår på vores egne plantager i USA (Texas), Mexico og Den Dominikanske Republik. Det betyder, at vi kan kontrollere og kvalitetssikre hele processen, fra avl og forædling til distribution. Vores drikke har fået kvalitetsstemplet International Science Seal of Approval, en flot hædersbevisning til vores mest populære produkter.